Aneby Ekonomi Höglandet Tranås

De bor i lägenheter på Höglandet och får massa pengarDe föreningar som köper tjänster av HSB Göta-koncernen får nu återbäring på sina pengar. Totalt kommer 2 750 000 kronor att betalas ut, cirka 322 000 av dem till bostadsrättsföreningar på Höglandet.

Största bonusen går till flera av de största bostadsrättsföreningarna. HSB brf Smaragden i Tranås och HSB brf Blåsippan i Aneby får drygt 35 000 respektive strax under 28 000 kronor i bonus.

– Vi är mycket stolta över att ha möjlighet att lämna en bonus till våra medlemmar som använt sig av de olika tjänster och kompetenser som finns i vår verksamhet och därigenom under året varit med och bidragit till den positiva utvecklingen, säger Ulla-Karin Schagerlind, enhetschef på HSB, i ett pressmeddelande.

Förutsättning för att få bonus är att det finns avtal tecknat inom administrativ och/eller teknisk förvaltning. Finns detta ges bonus på samtliga tjänster, såväl avtalsenliga som beställningsarbeten, som köpts under 2015 via HSB.

– Vi är en förening som ägs av våra medlemmar och då är det självklart att de ska få ta del av vinsten, säger Per-Anders Håkansson, ansvarig för medlemsverksamheten inom HSB Göta.
Bonusen betalas ut till bostadsrättföreningarna under december månad.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook