Fotboll

De spelar inte riktig fotboll – hatet mot Höglandet efter sura förlusten

Det är inte lätt att komma från Jönköpings kommun till Höglandet och upptäcka att man är dålig. Ledningen för Bankeryds SK försöker förklara förlusten i senaste omgången mot Annebergs GIF  på Granvalla/Flexatorvallen.

I en matchanalys ondgör sig först BSK-ledningen över att Annebergs största företag gått in och sponsrat arenanamnet. ”Det är inte roligt”, kommenterar Jan Eriksson, Bankeryd SKs administrationsansvarige.

Dessutom klagas det på planen: ”En av de sämsta jag upplevt, ojämn som ett månlandskap”. BSK fick dessutom se hur Annebergsspelarna behärskade sin hemmaplan och använde sig av sitt spelsystem till fulländning, vilket naturligtvis inte föll Bankerydarna i smaken.

”Långa bollar till tre spelare på topp som löper. Jag vill inte kalla det spelidé, snarare idétorka. Ickefotboll”, säger Jan Eriksson och klagar också över publiken som ska ha klappat och hånat när en Bankerydsspelare blev utvisad.

Annebergs GIF vann med 2-0 och har sex poäng efter tre omgångar. Bankeryds SK har 1 poäng efter tre omgångar, ligger i botten av tabellen och har ännu inte gjort några mål.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook