Jönköpings län Nyheter

Demonstration för blodig regim – gick lugnt till enligt polisen

En demonstration till stöd för Assadregimen i Syrien gick lugnt till väga i Jönköping idag lördag.

Ett antal demonstrationer till stöd för syriska regimen som internationellt anses som blodtörstig för att hänga kvar vid makten genomfördes i Sverige idag.
En av demonstrationerna lockade ett 50-tal deltagare i centrala Jönköping.
Till skillnade från på andra platser i Sverige gick det, enligt polisen, lugnt till när demonstranterna gick från Hovrättstorget till Rådhusparken för en samling.
Polisen hade dock för säkerhets skull kallat in extra patruller.

Av: Redaktionen, [email protected]
[adrotate banner=”7″]
[adrotate banner=”23″]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

4 Comments

  1. Vadå blodig regim? Vad är det för strunt? Bashar Al Assad kämpar mot terroristernas som väller in i Syrien för var dag som går! USA, EU och NATO bedriver krigföring mot Syrien och ni kallar ”regimen” för blodig? USA EU och NATO är terrorns högborg! Att ni inte tar med det tycker jag är väldigt underligt!

  2. Den i särklass blodigaste regimen i världen nu är USA som nu öppet medger att det är de som styr ”rebellerna” i Syrien. Dessa ”rebeller” kommer till största delen utifrån. Bl.a. från Libyen. Fattiga människor som blivit utan inkomst och försörjningsmöjligheter efter USAs bombningar i landet tvingas till Syrien för att kriga. Vidrigt

  3. Den Syriska regimen är knappast den trevligaste, men för det Syriska folket och omvärlden så är den att föredra framför ”oppositionen”.
    Rebellgrupperna består till en mycket stor del av utländska islamister som blir fler för var dag, dessa och övriga rebellgrupper begår dagligen krigsförbrytelser och etniska rensningar. Om regimen skulle falla, då kommer det verkliga kaoset bryta ut, då ytterligare sönderfall kommer ske då de lösa grupperna kommer vända sig emot varandra baserade på på etnicitet, religion och ideologi. Stor sannolikhet att grannländerna kommer dras in yttterligare i konflikten direkt eller indirekt.
    Förvånande att USA och övriga västländer tagit ställning för oppositionen. Man spelar verkligen ett högt spel, för vad händer om islamisterna får övertaget och tar kontrollen? För är det inte att föredra en regim som agerar logiskt och med självbevarelsedrift, än en ny regim som är helt oförutsägbar och agerar med religösa motiv. Stor risk att det då kommer leda till en stor konflikt med Israel, som inte lär använda silkeshandskarna.

Kommentarer avstängda