Ydre

Demonstration mot minkfarm


[adrotate banner=”27″]
En minkfarm som nyligen startats i Rydsnäs fick påhälsning av demonstranter igår lördag.

Aktivister från Djurrättsalliansen befann sig på plats med banderoller och slagord för att informera Rydsnäsbor om minkfarmens verksamhet.
[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

2 Comments

  1. Och vart var dom vanliga människorna i denna fråga, som vanligt proffstyckare som åker land och rike kring och påstår sig föra folkets talan.

  2. Djurrättsalliansen är en rörelse förknippad med militant aktivism. Nyligen så dömdes fem medlemmar av Skaraborgs tingsrätt för mordbrand, gravskändningar, yxkastningar, försök till skadegörelse i flermiljonklassen och en lång rad grova hot och våldsbrott. De dömda var inte bara medlemmar utan också drivande inom organisationen, från talesmän, kassörer till organisatörer av demonstrationer. Djurrättsalliansen har vid ett flertal tillfällen tidigare arrangerat insamlingar för att finansiera böter vid tidigare brottslighet.
    Djurrättsalliansen använder sig av direkt antidemokratiska metoder, och ligger en hårsmån från vad som kan betecknas som terrorism, då de använder hot och våld för att avskräcka personer direkt eller indirekt involverade inom djurhållning.
    Att de markerar sin närvaro vid Rydsnäs, är en förvarning om mer direkta aktioner mot ägarna och deras närstående. Utgår från att lokalbor numer håller ögonen öppna, för att förhindra framtida brottslighet.

Kommentarer avstängda