Den matchen vill nog Hvetlanda GIF glömma

Tappade boll i mål, bortdömt mål. Dominerade spelet men förlorade matchen. Det gick inte Hvetlanda GIFs väg idag lördag i matchen mot Tjust IF.

Hvetlanda GIF spelade borta mot Tjust IF i Gamleby och råkade illa ut redan i början av matchen när målvakten först räddade en boll men sedan tappade in den i mål.
Efter målet hade Hvetlanda GIF flera chanser och stolpträffar.
1-0 stod sig dock ända till 85e minuten när Allan Zizinga kvitterade. Innan dess fick Hvetlanda GIF ett mål bortdömt för offside.
Bara några minuter senare tog däremot Tjust återigen ledningen. 2-1 blev också slutresultat.
”Vi skapar massor med fina chanser men är för tama i både på inspelen och på våra avslut”, lyder lagledningens matchanalys.

Hvetlanda GIF har nu bara tagit 3 poäng på fyra matcher den här säsongen. Lagledningen hoppas på en trepoängare i nästa match mot Oskarshamn.