Debatt Höglandet Ledare

DEN ONDSKEFULLA STATEN – ALLT ÄR MIGRATIONSVERKETS FEL


Vem ligger bakom samhällsproblemen? Ja nästan allt som har med migration och invandring att göra är nog Migrationsverkets fel. En ondskefull myndighet som gjort sitt yttersta för att göra så många samhällsgrupper illa som möjligt, skriver Höglandsnytt i en ledare.

Folk flyr sedan många år till Sverige. Troligtvis därför att Sverige ligger i topp när det gäller den mänskliga civilisationens utveckling. Det finns dock en myndighet som gör sitt bästa för att försämra. Migrationsverket. Nu senast när man dragit in pengar till Eksjö kommun som fortsatt behövs för en framgångsrik integration av våra nya medborgare.

Migrationsverket har gjort sitt yttersta för att trampa ner såväl lokalbefolkning i Sverige som flyktingar och invandrare. Däremot har redan rika gynnats av Migrationsverket.

En gång i tiden firade Migrationsverkets personal i Jönköpings län med tårta efter att de lyckats utvisa en barnfamilj. Exemplen är otaliga på hur Migrationsverket tagit helt omänskliga beslut om utvisning och behandlat flyktingar som boskap. Men inte nog med det.

När 00-talets och 10-talets flyktingvågor nådde Sverige överraskades invånarna på många mindre orter i Sverige av att Migrationsverket plötsligt beslutat att placera massor med flyktingar på dessa orter, främst på landsbygden. Utan att meddela något i förväg. Därmed lade Migrationsverket grunden till att så split mellan olika folkgrupper. Men det fanns de som tjänade storkovan på detta. Fastighetsägare som skrev lukrativa avtal med Migrationsverket. Skattebetalarnas plånböcker är ju bottenlösa, anser staten och kapitalet.

Det har varit en skam som svensk att år efter år se företrädare för Migrationsverket trycka ner vanligt folk m h a otäcka beslut och härskarteknik.
Migrationsverket brydde sig inte heller om hur de placerade flyktingarna. De bara dumpades. Migrationsverket brydde sig varken om flyktingarna eller ortsborna. Myndigheten brydde sig bara om fastighetsägarna, flyktingförläggningsbaronerna och sin egen verksamhet. Respektlösheten mot vanliga människor, både svenskar, flyktingar och med tiden nysvenskar har varit monumental.

En välvillig myndighetsorganisation hade på ett utomordentligt sätt kunnat ordna integrering och samhällsutveckling de senaste 20 åren. Men nej. Ansvaret för en stor del av samhällsproblems utveckling vilar tungt på Migrationsverkets axlar. Och naturligtvis på svaga politiker som inte förmått att skaffa sig en korrekt bild av verkligheten och en vision för samhället. Eller så har vissa politiker och eliten i samhället haft en vision. Ja man kan undra vad eliten velat ha flyktingarna till? Röstboskap i förorter? En ny lågavlönad underklass? Något att döva samvetet med? Och vad vill de med landsbygden och småstäder? Det vet vi redan. Den ska nedmonteras och förgöras.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook