Basket Nässjö

Den oundvikliga sanningen: han älskar Nässjö jättemycket

”Jag har starka band till Nässjö”, säger, i ett uttalande, Miguel Sousa Nässjö baskets och Nässjö simsällskaps fystränare som nu skrivit på kontrakt för ytterligare en säsong med lagen.

”Det sägs att hemma är där hjärtat finns. I Nässjö har jag upplevt några av de bästa såväl som känslomässigt tuffaste ögonblicken i mitt liv. Jag älskar både basket- och simklubben. Jag vet att min gode vän Raúl Jiménez skulle ha varit väldigt stolt över att få se mig som en del av den här satsningen återigen. Jag måste tacka honom för allt han gjort för mig”, säger Miguel Sousa till Nässjö baskets hemsida.

”Miguel är grymt populär bland våra spelare och han lämnar aldrig något åt slumpen utan är ytterst professionell och noggrann”, säger sportcheferna Mats Homelius och Ulf Classon i sitt uttalande.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook