Det kommer hetta till – de har flyttat två gånger men slipper inte HA74 | Höglandsnytt
Ishockey

Det kommer hetta till – de har flyttat två gånger men slipper inte HA74

Bröderna Bohman lämnade HA74 mitt i säsongen och stämningen mellan spelarna och Sävsjölaget har varit dålig sedan dess. Nu möts de igen i play off 2. Det kan komma att bli hårt spel.

Tvillingarna Daniel och Fabian Bohman stack från HA74 i december och gick till konkurrenten Osby IK som misslyckades helt jämfört med HA74. Därefter gick bröderna till Olofströms IK som nu är i play off 2 och där får möta HA74.
Det blev sur stämning efter att Daniel Bohman uttalat sig så här i tidningen Norra Skåne:
”Vi flyttade mest av trivselskäl. Klubben hade lovat oss jobb men av det blev inte så mycket. I HA 74 var det mer negativt än positivt”, sa Bohman och berättade att Sävsjöspelarna varit på honom och tacklat honom extra mycket i mötena därefter.
Bröderna Bohman bor annars i Tingsryd där de inte lyckades få kontrakt med Tingsryds AIF som ligger i toppen av allsvenskan.
Nu när HA74 möter Olofström utlovar sportchefen Tobias Ståhlgren hett spel.
”han var den mest negativa spelaren vi någonsin haft. För min del ser jag dem som vilka spelare som helst. Sen vet jag att grabbarna i laget känner extra tändvätska. Jag blev riktigt irriterad när jag läste vad de sa. Det är inte mycket som stämmer. Jobb fanns för båda två från dag ett, men de bjöd aldrig till själva”, säger Ståhlgren till Hallpressen och klargör samtidigt att bröderna Bohman inte är välkomna att spela för HA74 i framtiden.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook