Djupdykning för VBK – förlorade stort med många juniorer

Det går onekligen upp och ner för Vetlanda BK i träningsmatcherna. Om det var upp när laget i går slog Motala så var det en ordentlig djupdykning i dag då det blev storstryk av IFK Kungälv med hela 2-8.
I går fick man en kanonstart mot Motala med mål redan efter en halv minut och vann med 4-2.
I dag mot Kungälv låg man under med 0-2 efter sex minuter sedan kexlaget gjort 1-0 på hörna och 2-0 på straff- Och det skulle bli mera.
Det blev både 3-0, 4-0, 5-0 och 6-0 innan Jesper Jonsson kunde reducera innan halvtidsvilan.
Fredrik Rinaldo satte 6-2 på hörna, men ytterligare två Kungälvsmål fastställde slutresultatet till hela 8-2.

Nu hör det till saken att VBK kom till spel med hela fem juniorer och därutöver ytterligare fem spelare som är födda på 90-talet.
Björn Einarsson, Daren Richardson och Anatoly Suzdalev spelade inte liksom långtidsskadade Andreas Lysell.