Höglandet Jönköping Nässjö Toppnyheter

Död man okänd – Senaste nytt om Forserumsmordet


Polisen utreder misstankar om att en person mördats norr om Forserum under söndagen. En man sitter anhållen misstänkt för mord alternativt dråp.

Polisen gick under måndagen ut med fler uppgifter kring det misstänkta mordet där en person hittades död mellan Forserum och Lekeryd tidigt under morgonen på söndagen.

En man i 60-årsåldern hämtades till förhör och anhölls efter kl 19 på kvällen på söndagen. Han är skäligen misstänkt, den lägre misstankegraden, enligt åklagaren.

Tekniker har jobbat på plats i bostaden som är avspärrad för att säkra eventuell bevisning. Det har konsterats att den döda personen är en man men inte vem han är. Polisen betonar också at det råder oklara omständigheter i ärendet.

– Det mest avgörande för den här utredningen är dels identiteten på den avlidne men vi inväntar också svaren från obduktionen för att få veta mer om hur den här mannen avlidit. I väntan på det genomför vi alla utredningsåtgärder för att inte missa något om det skulle framkomma att det rör sig om ett brott, säger Stefan Sundling, chef för grova brottsgruppen i polisområde Jönköping, i ett pressmeddelande.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook