Nyheter

Du är man, du kan vara mördare, du kanske inte ens vet det själv ännu

Över 1000 män i mordutredning men polisen är ute efter en särskild karl. Polisen behöver komma i kontakt med en man eller vittnen som gjort iakttagelser av en man som under tisdagen den 24 oktober har rört sig vid motionsområdet Lassalyckan, Ulricehamn. Det handlar om utredningen om mord på en kommunanställd kvinna.

Polisen vill komma i kontakt med en man som varit synlig i området för brottet. Han var klädd i en mörk jacka av längre modell. Kragen var uppdragen mot halsen. Han bar en mörk stickad mössa, neddragen mot ögonbrynen. Mannen bar svarta/mörka skor, möjligen av märket Converse eller liknande, med vita detaljer.

Polisen behöver komma i kontakt med mannen eller med personer som har gjort iakttagelser som kan ha med det misstänkta mordet att göra.

– Låt polisen avgöra hur din information kan användas, det viktiga är att du hör av dig, säger Göran Arvidsson, biträdande förundersökningsledare, i ett pressmeddelande.

Utredningsarbetet efter det misstänkta mordet på den 60-åriga kvinnan går vidare. Den lokala polisen har nu dna-topsat och förhört 1 050 män. På måndag utökar polisen sökningen som nu kommer att omfatta hela Ulricehamns kommun. Det innebär att fler män i Ulricehamns kommun kallas till dna-topsning och förhör.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook