DUNDERFIASKOT – Myresjö/Vetlandas chockförlust

Det skulle bli matchen som avslutades med övertagandet av serieledningen i div 3. Det blev ett dunderfiasko på hemmaplan men det största fiaskot stod motståndarlagets s k supportrar för.

M/V mötte AFK Linköping på hemmaplan på Vitalavallen och östgötaspöket visade sig återigen vara levande på Höglandet. AFK tog ledningen på straff efter drygt en halvtimme.

Någon gång kring halvtidsvilan försökte 100 s k supportrar från AFK Linköping storma planen. Polis måste skickas till Vitalavallen.

I andra halvlek kom ytterligare mål. 0-2 drygt tio minuter in i halvleken. 0-3 efter 75 minuters spel och 0-4 på övertid. Matchen avslutades också med att M/V-spelare drog på sig två varningar.

M/V fortfarande tvåa i tabellen men med seriens blott fjärde bästa målskillnad. Avståndet ner till AFK är bara en poäng nu och ner till Eneby BK bara två poäng.