Toppnyheter Tranås Ydre

Efter åtta år – nu lämnar toppchefen Höglandet… men bara lite


Det blir inte Rosie-Marie Fors som efterträder Roger Westman som kommunchef i Tranås kommun. Hon lämnar nu Höglandet efter åtta år på ledande poster i kommunen.

Fors försvinner dock inte långt från Höglandet utan stannar i Småland och blir kommunchef i Kinda kommun. Den tjänsten tillträder hon i mars nästa år. Hon blir den andra höga chefen inom kommunen som lämnar sitt jobb på kort tid.
LÄS MER: Hög kommunchef säger upp sig – vill vara med sin familj

Rosie-Marie Fors inledde sin anställning i Tranås kommun som ekonomichef för åtta år sedan. Där blev hon kvar i nästan sju år. Hon har också varit som socialchef och därefter Tranås första kvalitetschef och även projektledare för Götalandsbanan.

– Jag har trivts otroligt bra i Tranås. Det har varit både spännande och utvecklande då jag har fått möjligheten att arbeta med utvecklingsfrågor, vilket jag brinner för. Nu tar jag chansen att utveckla mig ytterligare genom min nya tjänst, säger Rosie-Marie Fors i ett nyhetsmeddelande

– Rosie-Marie Fors har betytt utomordentligt mycket för hela kommunens utveckling inom flera områden, exempelvis genom att utveckla kommunens styrnings – och budgetprocess samt det interna arbetet med att höja kvaliteten på de tjänster kommunen utför mot våra kunder. Arbetet med att tillsätta Rosie-Marie Fors olika befattningar kommer att påbörjas omedelbart, säger Roger Westman.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook