Jönköping

”Efter en lång dag på jobbet är det fint med småpojkar” – misstänkta pedofilkvinnan berättar

”Efter en lång dag på jobbet är det fint med småpojkar”, ska den för sexövergrepp på barn misstänkta Jönköpingskvinnan skrivit i ett meddelande till sitt brottsoffer, rapporterar Jönköpingsposten som tagit del av polisens utredningsmaterial.

I ett av Jönköpings finaste villakvarter med utsikt över Vättern. Där ska övergreppen på pojkarna ha skett. Den cirka 40 år gamla kvinnan har åtalats vid Jönköpings tingsrätt och rättegång väntar i höst.
LÄS MER: Kvinna misstänkt: våldtog barn mitt i lyxkvarteret
Kvinnan greps i slutet av maj efter att polisen fått uppgifter om sexuella övergrepp på minderåriga pojkar i kvinnans bostad. Tingsrätten valde dock att släppa kvinnan fri trots att åklagare ville ha henne häktad. Utredningen har sedan dess gått vidare, mynnat ut i en stämningsansökan som lämnats in till tingsrätten.
Kvinnan har åtalats för två fall av våldtäkt på barn och därtill ett fall av sexuellt övergrepp mot barn. Endast ett brottsoffer finns med i åtalet. Brottsoffret var endast 13 och 14 år gammal när kvinnan ska förgripit sig på honom . Hon ska enligt åtalet ha genomfört olika typer av samlag med pojken från hösten 2015 och fram till slutet av maj i år och förmått pojken att utföra sexuella gärningar åt henne för att tillfredsställa henne. Enligt åklagaren hade kvinnan goda skäl att anta att brottsoffret var yngre än 15 år.
LÄS MER: Hon hade sex med tonårspojkar – kvinna misstänks för brott
I förhör med polisen har kvinnan erkänt sexuellt utnyttjande men förnekat våldtäkt.
Enligt uppgifter till JP slog en av pojkarna larm i maj om att de befann sig hos en pedofil som haft samlag med hans kompis. Kvinnan ska ha fått kontakt med pojkarna via en chatt-app och utlovat biljetter till datorfestivalen Dreamhack men ville ha sex i utbyte.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook