Ishockey

Efter fiaskosäsongen – hörde aldrig av sig till tränaren

Hockeysäsongens slagpåse Vimmerby HC separerar nu från Tomas Sandlin, laget tränare sedan två år tillbaka.

”Jag har inte pratat med klubben om någonting. Jag hade väl ganska tidigt bestämt mig för att två år var lagom. När jag sedan inte hörde något från klubben förstod jag att de var inne på samma linje”, säger Tomas Sandlin i ett nyhetsmeddelande.
” Vi är väldigt nöjda med Tomas insats hos oss. I och med att flera förändringar nu sker i klubben, med ny organisation och ny sportgrupp, tyckte vi också att det var lämpligt att en ny tränare leder det nya laget”, säger VHC sportansvarige Andreas Malmunger.
VHC letar nu efter ny tränare och har haft samtal med en handfull andra tränare.
Säsongen blev ett fiasko för Vimmerby HC som tappade många spelare till Allsvenskan, skakades av fylleskandaler och var långt ifrån att gå vidare till playoff.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook