Sävsjö

Eklund: kolla min mobil, jag var inte i Sävsjö


[adrotate banner=”27″]
Mördaren och sexualförbrytaren Anders Eklund nekar till att han varit i Sävsjö när 6-åriga Jasmina försvann sommaren 1997.

Polis och åklagare däremot anser sig ha bevis för att Eklund var i Sävsjö. Eklund har dock bestämt förnekat inblandning i flickans försvinnande.
”Ni kan följa min mobiltelefon och ni kan följa min färdskrivare i bilen när jag jobbat”, ska Eklund ha sagt i förhören i Jönköping, berättar hans försvarsadvokat Leif Silbersky, rapporterar Expressen.
Silbersky menar att det inte finns några handfasta bevis för att Eklund varit i Sävsjö.
Eklund släpptes från anhållan i Jönköping och har förts tillbaka till fängelset i Norrtälje. Inga ytterligare förhör med honom i Jasminafallet är inplanerade. Han är dock fortfarande misstänkt för att ha rövat bort och mördat flickan.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook