Eksjö Kultur Nyheter

Eksjö stadsfest slog publikrekord – över 20 000 besökare

Enligt arrangörerna av Eksjö stadsfest blev det återigen publikrekord men över 20 000 besökare till 80 olika konserter under helgen. ”Idag är vi i Eksjö Stadsfest-teamet trötta men mycket glada”, säger marknadsansvariga Ayla Hammarström. Festivalchef Johan Norell talar om magi och fantastisk stämning.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

2 Comments

  1. I sanning ett mycket lyckat arrangemang. Ett namn som jag tycker förtjänar mer uppmärksamhet är Håkan Waxegård. Utan hans kontaktnät, visioner och engagemang skulle det inte finnas någon stadsfest i Eksjö av den kaliber som är nu. En stor eloge till dig Håkan, du är och förblir kungen bland festivaler och det är många i Eksjö som är glada att du ser till att Eksjö hamnat i toppen när det gäller att skapa något som passar alla åldrar och smaker. Stor fröjd att gå omkring och se allt från pensionärer med rullatorer till barnfamiljer med barnvagnar. Vi ses garanterat nästa sommar igen.

  2. Väldigt rolig festival. Men funktionärerna måste vara bland de suraste i Sverige! Inte alla, men många av dem verkar ha någon form av storhetsvansinne bara för att de har en väst och en kommunikationsradio. Utbilda dem så att de istället för att ha rollen som någon form av polis har rollen av servicepersonal som ska hjälpa folk som har undringar istället för att idiotförklara dem. Både jag och flera bekanta undrade vad de sysslade med.

Kommentarer avstängda