Eksjös riksdagskvinna: "Det som sker i Forserum är helt oacceptabelt" | Höglandsnytt
Debatt Nässjö Opinion

Eksjös riksdagskvinna: ”Det som sker i Forserum är helt oacceptabelt”

I fredags var jag i Forserum och besökte den Somaliska föreningen tillsammans med en lokal Folkpartist och tjänstemän ifrån kommunen. Det som sker i Forserum är helt oacceptabelt då alla invånare måste kunna känna sig trygga i samhället.


Jag fick träffa två Somaliska kvinnor som berättade för mig hur de uppfattade situationen. En kvinna i 20-årsåldern berättade att hon fått glåpord efter sig och att det har kastats burkar på henne. Men hon sa också att det handlade om en handfull ungdomar som utsatte henne för detta men att hon också sett dem ge sig på andra. En kväll såg hon, genom sitt fönster, hur de misshandlade en ung Svensk kvinna.

Jag fick uppfattningen om att det är några unga män, som av olika anledningar, lever i utanförskap. Av ren frustration så ger de sig på de eller det som finns i närheten. Jag hoppas innerligt att de kan få den hjälp och det stöd de behöver för att sluta med förföljelse och misshandel av de boende i Samhället. Oavsett om de ger sig på individer från den Somaliska gruppen eller någon annan så är det något som vi inte kan acceptera!

Emma Carlsson Löfdahl, riksdagsledamot folkpartiet

[adrotate banner=”6″]
[adrotate banner=”7″]
[adrotate banner=”23″]
[adrotate banner=”34″]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

One Comment

  1. Bra att du försöker se hela problemet, åk gärna till förorterna i storstäderna och agera mot det Svenskfientliga våldet också, annars har du tyvärr ingen trovärdighet, alls.

Kommentarer avstängda