Småland

”En mardröm” – 20-åringen kan ha våldtagit 9 småbarn


[adrotate banner=”27″]
”Det här är varje förälders mardröm”. Så beskriver åklagare läget när den häktade 20-åringen i Kalmar län nu misstänks för totalt nio sexuella övergrepp mot förskolebarn.

Mannen som erkänt att han våldtagit en fyraåring på en förskola misstänktes inledningsvis för ytterligare en våldtäkt på en femårig flicka.

Nu visar det sig att utredningen svällt och det handlar nu om totalt nio sexuella övergrepp som polisen utreder.
Sju av anmälningarna gäller barn på förskolan i Oskarshamnstraken där mannen hade en praktikplats. Två anmälningar gäller andra barn.

20-åringen är i misstänkt för flera fall av bland annat grov våldtäkt mot barn och grovt sexuellt övergrepp av barn. De sju barn som misstänks ha blivit utsatta på förskolan är mellan två och sex år gamla och det handlar om både flickor och pojkar.

”Utredningsmässigt ser bevisläget bra ut”, säger åklagare Linda Caneus i ett uttalande.
[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

3 Comments

  1. Förskolechefen säger att de hade inga indikationer före eller efter. Så med andra ord så finns det ingen koll på män som rör sig i förskolemiljö och man låter dem oövervakat vara ensamma med barnen, pedofiler kan ostört närma sig förskolebarn så länge de är ostraffade.

  2. Det är ju självklart att pedofiler kan närma sig barn när de är ostraffade för att man kan ju inte se på en person om den är pedofil eller inte,och de lär väl inte direkt och skryter och presentera sig som en pedofil

Kommentarer avstängda