Debatt Opinion

”Enfaldigt hos Nässjös Moderater”

Räknat från hösten år 2005 så har Nässjös moderater fått drygt 300 stycken insändare publicerade på ordet fritt sidan i SmT. Källan till den siffran är Nässjö moderaternas egna hemsida, där de har lagt upp alla insändare i SmT från och med hösten-05.

Drygt hälften av insändarna har den skarpa moderata profilen Urban Persson signerat. Resterande insändare har endast spridit sig mellan 5-6 andra moderater i Nässjö. Att kommunens största och viktigaste oppositionsparti gentemot vänsterblocket förlitar sig så mycket på Urban Persson, anser jag är en stor svaghet hos Nässjös moderater. Jag anser att det bör ligga i deras eget intresse att fler och framför allt yngre moderater i kommunen börjar ta för sig i den politiska debatten. På det sättet kan förhoppningsvis fler unga invånare i Nässjö kommun bli intresserade av Nässjö moderaternas budskap.

Borgerlig, Nässjö

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

One Comment

  1. Urban Persson har väl inte så många olika synpunkter precis. De flesta insändare handlar väl om prostata och PSA-prover!! Men som moderat sitter ju Urban i knät´ på sina partikollegor som regerar i länet!

Kommentarer avstängda