Eksjö

Erazim (m) har fullt upp i Mariannelund

”Det blev precis som jag ville”, säger Eksjös vice kommunalråd Tomas Erazim (m) om sin jobbflytt från Stadshuset till Mariannelund en gång i veckan. Besöken från och samtalen med Mariannelundarna är givande och deras berättelser ska nu spridas hos kommuneliten i Eksjö, lovar Tomas Erazim.

Tomas Erazim i Mariannelund

I torsdags träffade Tomas Erazim Mariannelundare som bland annat berättade om usel snöröjning och kraven på ett försäljningsställe för länstrafikens biljetter. Tomas Erazim delar deras åsikt men har fått det klart för sig att JLT inte är intresserat av att folk på mindre orter lätt ska kunna köpa buss- och tågbiljetter. Naturreservatet Klinten i Hult diskuterades också.
”Det har varit fullt upp, en givande dag. Jag har lovat att sprida det här till andra”, säger Tomas Erazim vars tilltag redan fått andra politiker intresserade.
Nästa gång Tomas Erazim åker till Mariannelund vågar sig också fullmäktigeledamoten Sven-Olov Lindahl (fp) med.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

2 Comments

  1. Stor heder till kommunalrådet Erazim, en förtroendevald som tar sig tid till samtal och visar intresse för lokalbefolkningens åsikter och önskemål !

  2. eftersom landstinget är hälftenägare i länstrafiken så ska alla i Mariannelund givetvis gå till Vårdcentralen och köpa bussbiljetter eller………….?

Kommentarer avstängda