Nyheter Sävsjö

EU-höjdare besökte Lövängen i Stockaryd

Stockaryd och Lövängens behandlingshem fick fint besök när Gunilla Almgren, ordförande för europeiska småföretagarorganisationen (UEAPME), hälsade på, tittade på verksamheten och diskuterade företagande. Om ett par veckor kommer landshövdingen.

Gunilla Almgren är ordförande för UEAPME och företräder tolv miljoner små- och medelstora företag i Europa, hon är också ordförande för Företagarna i Göteborg. Företrädarna för Lövängen var därför smickrade över besöket hos dem.
”Det var ett mycket positivt möte och Gunilla Almgren visade ett genuint intresse för vår verksamhet och de frågor som vi ville diskutera med henne”, säger Lövängens vd Mikael Andersson i ett pressmeddelande.
På programmet stod bland annat diskussioner kring arbetsvillkor, sysselsättning och lagen om offentlig upphandling (LOU).
”Vi fick bland annat veta att villkoren för upphandlingarna kommer att bli tydligare framöver och att kvalitet kommer att värderas högre i framtiden än den gör idag, något som vi från Lövängen välkomnar, säger Mikael Andersson.

Lövängen för även storfrämmande i mitten av maj då det är tänkt att landshövdingen Minoo Akhtarzand ska komma på studiebesök.

[adrotate banner=”6”]

Lövängens ägare Roy Gustafsson, UEAPMEs ordförande Gunilla Almgren och Lövängens vd Mikael Andersson
[adrotate banner=”7″]
[adrotate banner=”23″]

 

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook