EXTRA: NY PORRSAJT FÖR LÄRARE | Höglandsnytt
Höglandet Ledare Toppnyheter

EXTRA: NY PORRSAJT FÖR LÄRARE


Mer porr för lärarna så att de vet vad som gäller: att skyla de viktiga samhällsförändringarna och försämringarna bakom en ständig sexualfixering och moralpanik.

Ett samhälle som sexualiserar barn i tidig ålder sätter nu igång nytt projekt för att hindra barnen från att syssla med det som de vuxna ständigt uppmanar dem till.

Skolverket och regeringen ligger bakom den nya internetsidan som är tänkt som hjälp till lärare i skolundervisning om pornografi, sexuella trakasserier och s k samtycke. Detta samtidigt som samhället framställer en väl avvägd blandning av samhällets bottenskrap som förebilder i sex-fixerade doku-såpor o dyl och ungdomar drivs till självskadebeteende med tatueringsstudior som sina tempel.

Den nya sajten lanserades under måndagen och hyllades direkt av förbundsledningen för Lärarförbundet som den senaste tiden monterat ner förutsättningarna för redaktionell frihet och oberoende granskning på sina fackförbundstidningar. Tidningarna underställdes kommunikationsavdelningen och lades ut på entreprenad till en contentbyrå med mål att ge en positiv bild av förbundet. 26 av 28 journalister på de sju tidningarna valde att avsluta sina anställningar i protest.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook