Debatt Höglandet Vetlanda

EXTRA: VANSINNIGA DUMHETER I VETLANDA


”Vetlanda – de lättlurades paradis. Hubville har stigit de tre ansvariga över huvudena”, skriver Birger J i ett inlägg på Höglandsnyt Debatt på tal om bostadssatsningen Hubville.

Vetlanda har politiskt styre med tre kommunalråd S M och C som inte vet bättre. Hubville har stigit de tre ansvariga över huvudena. Almedalen blev en perfekt plats för sosserådet tillsammans med kommundirektören att framstå som samhällsbyggare nr 1. Sånt imponerar nog på er själva medan övriga kommuner i Sveriges långa land skrattar ut oss!

Vårt moderata kommunalråd ville som vanligt sola sig själv och hon såg det viktigast att placera Vetlanda på Sverigekartan oavsett hur korkade ideer som framläggs.Jovisst har hon lyckats med den bedriften! Förnuft och omdöme behövs inte eftersom pengar tycks finnas, åtminstone i egen fantasivärld. Ett större ansvar bör vi avkräva ett med skattepengar avlönat kommunalråd!

Samtidigt behöver våra äldre få det bättre. Inte som nu ständiga försämringar och nedskärningar. I Mariestad insåg det moderata kommunalrådet bättre och drog sig ur detta vansinnesprojekt.

Centerns kommunalråd i Vetlanda ser den nya storstaden som en landsbygdssatsning. Må Gud förlåta era vansinniga dumheter. Klarar ni inte av att styra kommunen så överlämna till de politiker som gör det. Vetlanda Framåtanda insåg följderna och övergav genast projektet och enligt tidningsuppgift gjorde även KD detsamma efter några dagar. Dessa partier gick inte in i fällan eller lät sig luras! Tack!

Birger J, Vetlanda

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook