Fest i Näshult urartade

En fest i Näshultstrakten gick överstyr och slutade med misshandel.

Två kvinnor i 20-årsåldern ska på en privat fest i Näshultstrakten mellan kl 22 och 23 i lördags kväll ha kommit bråk med varandra och slagits.
Festen urartade så pass att en polispatrull skickades dit för att lugna ner läget och ta upp anmälningar.
De båda kvinnorna har nu anmält varandra för misshandel.

Av: Redaktionen, [email protected]
[adrotate banner=”7″]
[adrotate banner=”23″]
[adrotate banner=”34″]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

2 Comments

  1. Vem ordnar såna här fyllefester? Den som bjuder in till fester av detta slag måste väl förhoppningsvis ha föräldrar. Har dessa föräldrar inte någon uppsikt alls? Tillåter ni att alkohol flödar så till den grad att såväl poliser och ambulanser ska behöva ditkallas! Nej ni vuxna och föräldrar till festanordnaren: Var fanns ni? Varför tog ni inte tag i detta? Detta är en slapphet som ej kan accepteras. Ni måste genast ta tag i problemet och framförallt ta er själva i kragen och ta ansvar för era ungdomar som i annat fall fortsätter i brott och annan kriminalitet! Samhället och de som försöker reda ut såna här fyllefester kan ni inte skylla på.
    Ta ert ansvar. Polisen gör säkert så gott den kan. Ambulanser är till för att hjälpa andra nödställda. Ni föräldrar, SKÄRP ER GENAST!
    Vetlandabo

  2. Föräldrarna bor troligen inte där eftersom det var en fest för unga vuxna som säkert redan flyttat hemifrån. Står att det var 1 patrull som skickades dit och så farligt var väl ändå inte det va, händer ju titt som tätt att det blir lite bråk!!

Kommentarer avstängda