FICK PANIK – Nässjö FF höll på att förlora

Nässjö FF vann till slut sista matchen för säsongen och serien och avancerade till div 2 men det var nära att det gick helt fel i andra halvlek.

Nässjö FF var i ledning med 0-1 och Värnamo Södra hade en spelare utvisad. Samtidigt hade Nässjö haft ett antal stolpträffar och det var frustrerande att inte leda med mer i den så viktiga matchen.

Så. I andra halvlek kunde Värnamo göra 1-1 på straff (felaktigt dömd enligt NFF), vilket ställde till det ännu mer för Nässjö FF.

”Vi drabbades lite av panikspel i andra [halvlek] trots en gubbe mer på planen”, säger målkungen och matchhjälten Dan Danneman till NFFs hemsida efter matchen.

Danneman lyckades göra 1-2 strax efter kvitteringsstraffen, något som hjälpte NFF att få tillbaka sitt spel.