Nässjö

Flicka brutalt våldtagen i Nässjö kommun

En 17-årig pojke åtalas nu vid Eksjö tingsrätt misstänkt för våldtäkt på en flicka/ung kvinna. Våldtäkten ska ha begåtts på en ort i Nässjö kommun.

LÄS MER: Barn våldtaget i Bodafors – misstänkt anhållen
I slutet av maj ska 17-åringen ha våldtagit en flicka i Bodafors. 17-åringen anhölls i början av juni och häktades sedan. Efter en nästan en månad lång utredning har nu åtals väckts mot 17-åringen.
Han ska, enligt stämningsansökan, ha våldtagit flickan och dessutom bitit henne och klämt henne hårt om känsliga kroppsdelar.
”Han tvingade henne genom att trycka ner henne på marken, genom att med sin kropp hindra henne från att resa sig upp, genom att utdela slag i ansiktet, genom att hålla fast henne hårt i armarna och händerna samt genom hålla för hennes näsa och mun. Hans agerande medförde att hon fick svårt att andas, fick smärta och ömhet samt att hon fick blåmärken och rodnader”, berättar kammaråklagare Linda Schön i sin gärningsbeskrivning.
I förhör med polisen har 17-åringen förnekat brott.
I polisens bevisning ingår flickans beslagtagna klädesplagg och en DNA-undersökning. Minst en person ska ha blivit vittne till våldtäkten. Dessutom ska bl a poliser och en läkare på Höglandssjukhuset vittna i rättegången.
17-åringen är skriven på ett HVB-hem för ensamkommande flyktingbarn i västra Svealand. Han är medborgare i ett utomeuropeiskt land.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook