Höglandet Ledare Toppnyheter

FOLKMORD I SVERIGE – Höglandsnytt fick rätt – DE DÖDAR DIG NÄR DU BLIR GAMMAL

Höglandsnytt fick rätt. Coronaskandalen med dödade åldringar bevisar återigen att ditt liv inte är något värt när du väl blivit gammal.

Inspektionen för vård och omsorg har mitt under rådande undantagstillstånd nu rapporterat om ett pågående folkmord på landets åldringar. Coronasjuka gamlingar har per automatik fått s k ”vård i livets slutskede”, en skönskrivning för avlivning.

VARNING: Kommunen låter dig svälta ihjäl när du blir gammal

 

Sedan tidigare har ålderstigna medborgare som velat ta del av den välfärd de byggt upp kommit att kallas för ”brukare” av makthavare, inte minst den lokala, kommunala, ofta inkompetenta men likväl makthungriga eliten. Begreppet medborgare har upphört att användas. Medborgare tyder ju på att enskilda personer skulle kunna få vara med och bestämma.

Tidsandan har velat få medborgare att bli kunder och konsumenter. Men vänta! Åldringar kan ju inte konsumera. De är ju bara där på äldreboendet. Lika bra att införa ofrivillig dödshjälp. Helst vill man nog att åldringarna ska göra en sista insats som konsumenter och köpa ett självmordspiller.

Samhället tillhör antingen de ansvarslösa, kränkningsstinna postmodernisternasom fortsätter vara barn hela livet eller de framgångsteologiska högerextremisterna. Ingen av dem vet något om livet, kärleken och det underbara att finnas här på jorden.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook