För tredje gången! Otroliga nyheten i Vetlanda | Höglandsnytt
Bandy Vetlanda

För tredje gången! Otroliga nyheten i Vetlanda

Slut på spel i diktaturens, förtryckets och mordiska regmiens Ryssland. Nu återvänder toppspelaren till Höglandet.

Vetlanda Bandyklubb har nu gjort klart med Patrik ”Putte” Johansson som är tillbaka i Njudung efter en säsong i Ryssland och gör därmed sin tredje områng i VBK.

Under sin senaste tid i spelade han tre säsonger i VBK och 2017/2018 blev det 24 mål och 4 assist. Därefter lämnade Johansson VBK för Ryssland och spelade den förra säsongen i Start i ryska ligan. Nu har han bestämt sig för att återvända en tredje gång till Vetlanda Bandyklubb.

– Det känns bra att ha det klart och vara tillbaka i Vetlanda. Jag har haft några av mina bästa bandyår i VBK och jag gillar drivet som finns i VBK. Alla vill hela tiden bli bättre, vilket man märker på alla bra spelare som kommit fram i Vetlanda. Det var i Vetlanda som elitkarriären började och jag har bara bra minnen från VBK, säger Patrik Johansson i ett pressmeddelande.

Vetlanda BK hittade en lösning som passade hela Johanssons familj.
– När vi vägde in alla bitar så blir Vetlanda en bra lösning och VBK har verkligen jobbat för att göra det så bra som möjligt för oss. Grabbarna i laget har tjatat på mig att komma tillbaka och jag har förstått att jag är uppskattad i Vetlanda både som spelare och person.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook