Förlust för Boro VHC borta mot Åseda

Det blev en trist resa till Åseda för Boro VHC. Det blev hemmalaget som drog längsta strået den här kvällen med seger 6-4 (1-1, 2-0, 3-3). Det var en uppgörelse utan skönspel, mycke riv och slit och en del dåligt humör.

Åseda tog ledningen efter 5 minuters spel och sen dröjde det fram till 16.28 innan Boro kunde kvittera genom Joakim Andersson.

Det mesta upplevdes som oordnat hos Boro i matchens inledning, ett intryck som inte förändrades under matchens gång.

I andra perioden ökade Åseda på till både 2-1 och 3-1 utan Boro kunde komma till några målgivande avslut.

Hoppet tändes i tredje perioden, då Gustav Borglin reducerade till 3-2 efter 5.47 och Thomas Josefsson kvitterade en halvminut senare.

Men Åseda kom tillbaka oc h gjorde 4-3 efter 9 minuter och 5-3 efter 14. Ett nytt hopp tändes efter 18.03, då Thomas Josefsson ännu en gång fick in pucken och det stod 5-47.

I hopp om att nå en kvittering tog Boro ut målvakten, vilket gav Åseda en bekväm möjlighet att fastställa slutresultatet 6-4 efter 19.09.

Nåon höjdarmatch var det inte, i varje fall inte ur Boroperspektiv.