Förlust för HV71 ikväll

HV71 låg under med 0-2 inför tredje perioden i kvartsfinalen i Jönköping ikväll mot Linköping HC.

I tredje perioden kämpade HV sig tillbaka och Jere Karalahti låg bakom två mål som gav HV71 2-2 inför slutminuterna.
LHC fick dock in 2-3 med sex minuter kvar. HV71 tog ut Wesslau med 30 sekunder kvar av matchen men LHC gjorde då 2-4 i tom kasse.
2-2 i matcher i kvartsfinalserien. Retur i Linköping i övermorgon.

Kommentarer

Ett svar till ”Förlust för HV71 ikväll”

1. Profilbild för Putte_63
    Putte_63

Efter att jag har sett på TV ikväll när HV71 förlorade med 4-2 så är jag både besviken och förbannad, Hur kunde HV71-s spelare va så vrickad i skallen och spela urkasst på banan och enkelt missa chansen till att rycka ifrån till ett bra förarsäte med 3-1 i matchserien i bäst av 7 för HV71 hade kunnat tagit chansen och avgjort ,men idag spelade man vidrigt dåligt på hemmaplan i Kinnarps Arena. Åter igen så visar HV71 prov på pajas-försvarsspel där man fipplar med pucken bakom hemmamålet istället för att passa snabbare uppåt och sen bjuda Linnköping på flera billiga mål genom att skänka bort puckar till deras spelare och att HV71-backen klantade till sig genom att felpassa istället för att skjuta mot LHC-målet när man hade powerplay. Åter igen så håller man på med att vara snål med skotten i anfallen man vill gärna kladda med pucken i kantsargerna, och passa hellre för mycket istället för att satsa på mer skott på mål, HV-s spel mot LHC ikväll på Kinnarps Arena suger nåt vidrigt.