Höglandet Jönköping Jönköpings län Nässjö

Försök överleva till februari – då händer det något i Nässjö

Sara Bergmark Elfgren, Majgull Axelsson och Åsa Moberg är några av författarna som deltar i litteraturfestivalen SmåLits författarscen 2018. Programmet har utökats till tre orter och arrangeras nu för första gången även i Nässjö.

Smålands litteraturfestival, SmåLit, arrangeras i Nässjö, Jönköping och Värnamo i början avfebruari. SmåLits författarscen är
namnet på festivalens kvällsprogram.

– Vi är stolta över bokningarna till författarscenerna. Det är både de där välbekanta författarskapen, men också en del överraskningar. Som det ska vara på SmåLit, säger Rebecca Lidén, projektkoordinator för Smålands litteraturfestival, i ett pressmeddelande.

Årets program är det mest omfattande hittills och bland gästerna finns omtyckta författare som Majgull Axelsson och Kristina Sandberg och Sara Bergmark Elfgren som var en av författarna bakom ”Cirkeln” och som nu är aktuell med bästsäljaren ”Norra Latin”. SmåLits författarscen arrangeras för första gången även i Nässjö, där Åsa Moberg, Ola Larsmo och Stina Wirsén kommer att intervjuas av journalisten Erik Lindfelt.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook