Bandy Ekonomi Toppnyheter Vetlanda

FÖRSVINNER – Två kända Vetlandabor är borta

Inte i år igen. Nu tappar Vetlanda BK toppspelare på nytt.

Efter förra säsongen försvann lagets bästa spelare till andra elitserieklubbar. Nu passar två andra toppspelare att tacka för sig.

Lagkaptenen och Skirö AIK-spelaren Viktor Törner lämnar VBK efter 274 matcher och tolv år i a-laget. Daniel Johansson väljer bort sin moderklubb för annat lag efter åtta år, 192 matcher och 90 mål.

”Jag vill rikta ett stort tack till alla som jobbat inom föreningen. Efter mina åtta år i VBKs a-trupp känner jag att jag behöver lite ny motivation för att fortsätta utvecklas både på isen och i det privata livet. VBK och jag skiljs åt som goda vänner”, säger Johansson i ett uttalande.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook