Fotbollschocken ikväll: Högländare slog topplaget

Vilken match det blev. Aneby SK tog emot Värnamo Södra FF ikväll fredag i elitfyran.

Aneby SK som bara har tre vinster så här långt och ligger näst sist i serien mötte tabelltrean och det började illa och fortsatte dåligt för Aneby SK.
VSFF tog ledningen direkt efter avspark men i mitten av första halvlek kunde ASK göra två mål (båda målen av Jimm Garbis) och vändra matchen. Halvleken avslutades dock med ett självmål av ASK.
I andra havleken stormade Aneby SK vidare och kunde återigen ta ledningen efter tio minuter. Tio minuter senare kom nästa kalldusch: ännu ett självmål av en Anebyspelare.
Det hela ordnade dock upp sig till slut en kvart från slutet när Aneby SK kunde göra 4-3 på en nick och vinna matchen.
Aneby SK fortfarande näst sist i tabellen, nu bara fem poäng från kvalstrecket.