Fred i Sävsjö: Gustafsson hyllar Gustafsson

Kommunalrådet Stefan Gustafsson (kd) hyllar nu satsningen på utveckling av Stadshotellet efter att apoteket invigts idag måndag.

Bakom satsningen ligger Sävsjöföretagaren Roy Gustafsson som haft en längre tids konflikt med kommunalrådet angående utveckling av Sävsjö centrum.

”Nytt, stort och fräscht apotek inrymt i stadshotellet. Ännu en satsning och ett skäl att bo och flytta till Sävsjö kommun”, skriver Stefan Gustafsson på Twitter.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

8 Comments

 1. Det hjälper nog inte med större lokal, det kommer nog fortfarande ha dålig service och inte ha medicinen hemma som man ska ha :-(
  Jag kommer då fortsätta att handla online på det riktiga Apoteket ändå!

  1. Vilken skön inställning med den attityden kommer dom ju aldrig kunna ha rätt produkter hemma.

   1. Om inte alla hjälper till och handlar på Apoteket så är det snart borta igen, hoppas verkligen Avreglering ”suger” är själv med sitt negativa tänkande!!

 2. Det hör jag att ni inte behöver uppsöka apoteket så ofta, tur för er!

 3. Ja ni verkar inte gå till apoteket så ofta förstår jag, tur för er!
  Det är inte så kul att först åka till Sävsjö apotek och de inte har medicinen och de kan ju inte säga om det finns i Vrigstad för det är ju en konkurrent. Det slutade med att åka till Värnamo när den inte fans i Vrigstad heller, Fri konkurrens säger de att avregleringen va för, de funka nog i en stad med fler apotek, i Sävsjö har Kronans droghandel monopol, eller?

Kommentarer avstängda