Fruktansvärt angrepp på Annie Lööf | Höglandsnytt
Jönköpings län

Fruktansvärt angrepp på Annie Lööf

Nu har ett angrepp mot centerledaren och Värnamopolitikern Annie Lööf uppdagats. Angreppet kom ifrån en företrädare för det nationalistiska partiet Sverigedemokraterna vars ursprung är den nazistiska rörelsen i Sverige.

Sverigedemokraternas ursprung är den nazistiska rörelsen. Nazismen, som fullkomligt ovetenskapligt hävdar skillnader mellan olika folkgrupper – vilket också SD gör i sitt partiprogram, ligger bakom dels mord och folkmord på tiotals miljoner människor under 1930- och 1940-talet och dels ett stort antal våldsdåd, flera med dödlig utgång, i Sverige de senaste årtiondena.

Sverigedemokraterna förespråkar i sitt partiprogram en omvälvning av svenska samhället i enlighet med nationalismen som genom historien bringat lidande och död för miljontals människor världen över. Ledande Sverigedemokrater har utlovat allvarliga repressalier mot flera grupper i samhället om partiet kommer till makten, inte minst invandrare, journalister och andra grupper partiet må finna misshagliga.

En företrädare för Sverigedemokraterna i Alvesta kommun (en person som numer räknas som politisk vilde) ska i en kommentar på sociala medier ha skrivit att Annie Lööf nog vill idka sexuellt umgänge med en stor grupp av apor. Med apor syftade SD-politikern nedvärderande på invandrare.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook