Bara godkänt för Eksjörevyn | Höglandsnytt
Eksjö Nyheter

Bara godkänt för Eksjörevyn

(A)rena Cirkusen, den 36-e upplagan av Eksjörevyn har den yngsta ensemblen någonsin. Staben som omger ungdomarna är däremot rutinerad och tur är väl det. Med dåligt textunderlag kan inte orutinerade aktörer göra så mycket. Revyn får dock godkänt tack vare Sara Gunnarsson

Revyn innehåller 34 nummer med snabba scenväxlingar. Dansnumren framförda i eleganta scenkläder, den väl samspelta orkestern och sånginslagen, främst med revyns stora stjärna Sara Gunnarsson, räddar betyget ”godkänd” åt revyn.

Sara får utlopp för sin sångglädje men hennes erkända talang för humoristiska utspel utnyttjas inte.
Många av de så kallade ”sketcherna” är uddlösa. Med dåligt textunderlag kan inte orutinerade aktörer göra så mycket.
Erica Boijas föredragning ”God trosbekännelse” är ett av de bättre talinslagen, ett nummer med substans och framfört med pondus. I ”Hjältevadar’n” med Otto Söderström har vi ett embryo till en ny långkörare av typ ”Bellökärringen” som etablerades av avliden Sune Borefors.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

3 Comments

  1. Vem har skrivit detta och Vilken föreställning eller repetion besökte denna person. Är bara nyfiken. Är ju intressant att inte bara få superbra reaktioner som vi fått på andra ställen och av publik. Vill mest bara veta för egen erfarenhet. :)

    m.v.h Otto Söderström

  2. Höglandsnytts ansvarige utgivare Bo G Lundberg besökte föreställningen den 7e januari.

Kommentarer avstängda