"Göran Iv arsson, jag blir mörkrädd av din rader!" | Höglandsnytt
Debatt

”Göran Iv arsson, jag blir mörkrädd av din rader!”

Göran Ivarsson, jag har inte den blekaste aning om vem du är. Jag har själv vuxit upp i Vetlanda, men inte bott där på 15 år. Jag blir mörkrädd när jag läser dina bittra rader.

VBK har förmodligen den uslaste publiksiffran i elitserien. Detta tycker jag är hån mot VBK som förening och något som borde grina invånarna i Vetlanda i ansiktet. Idrottsstad? Ja visst! Men publikstad? Knappast.

 

Om det nu är så att ett gäng engagerade personer försöker skaka liv i denna spökstad så är väl detta helt fantastiskt. Du pekar på deras ordval som djävul inte är bra. Du kanske har rätt i detta. Men jag tycker du måste lyfta på den sten du verkar vila under. Vi lever i år 2011 där detta språk är en del av vardagen och där ordet djävul inte kanske ha samma betydelse som när Åsa Nisse spelade in sina filmer i Vetlandatrakten.

 

Denna propaganda är precis vad som behövs för att väcka liv i folket i bygden.  Ordvalet är något som både väcker intresse och även förklarar att nu får det f*n vara nog!

 

Jag tycker nog du gör rätt i att stanna hemma på fredag då jag tycker VBK förtjänar en trogen och glad publik. Vare sig de har djävulsk otur eller en gudomlig tur. För är det så att du väljer att ge ditt stöd till VBK vartefter man formulerar en kampanj så tycker jag du inte ska välja att kalla dig supporter.

 

Varenda jävle till kullen!

 

DAN EPEL (fd Fransson)

 

VBK har förmodligen den uslaste publiksiffran i elitserien. Detta tycker jag är hån mot VBK som förening och något som borde grina invånarna i Vetlanda i ansiktet. Idrottsstad? Ja visst! Men publikstad? Knappast.

 

Om det nu är så att ett gäng engagerade personer försöker skaka liv i denna spökstad så är väl detta helt fantastiskt. Du pekar på deras ordval som djävul inte är bra. Du kanske har rätt i detta. Men jag tycker du måste lyfta på den sten du verkar vila under. Vi lever i år 2011 där detta språk är en del av vardagen och där ordet djävul inte kanske ha samma betydelse som när Åsa Nisse spelade in sina filmer i Vetlandatrakten.

 

Denna propaganda är precis vad som behövs för att väcka liv i folket i bygden.  Ordvalet är något som både väcker intresse och även förklarar att nu får det f*n vara nog!

 

Jag tycker nog du gör rätt i att stanna hemma på fredag då jag tycker VBK förtjänar en trogen och glad publik. Vare sig de har djävulsk otur eller en gudomlig tur. För är det så att du väljer att ge ditt stöd till VBK vartefter man formulerar en kampanj så tycker jag du inte ska välja att kalla dig supporter.

 

Varenda jävle till kullen!

 

DAN EPEL (fd Fransson)

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook