Debatt

Gud åker inte taxi på skattebetalarnas bekostnad


”Gud åker inte taxi på skattebetalarnas bekostnad”, skriver Lars Håkan Halldin i ett inlägg på Höglandsnytt Debatt på tal om riksdagsledamot Peter Perssons (s) förslag att avskaffa religionsundervisning och det faktum att Peter Perssons reseräkningar är mycket höga.
[adrotate banner=”27″]
Gud åker inte taxi på skattebetalarnas bekostnad. För min del känns tron på Gud starkare än tron på Peter Persson som skor sig på skattebetalarna och tjänar mammon bakom en kuliss av Soc. Dem. värderingar sådana personer ogillar jag starkt.

Låt religionsundervisningen vara kvar skulle sensmoralen vara vi slipper några personer som skojar med andras tillgångar det är värt det mer än väl.

Lars Håkan Halldin

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

2 Comments

  1. Hela det kyrkliga är uppbyggd av skatter och avgifter så där har du inget att hämta och det märks då personangrepp hör till dom som är utan argument. Fast om det enda argumentet är att vi ska göra så för så har vi alltid gjort förstår jag om du attackerar på detta sätt.

  2. Lars Håkan. Tack för de orden. Att tänka på kyrkan i pengar är sorgligt. Den gör väl rätt för sig. Och glömm inte alla våra frikyrkor och alla ideella timmar medlemmarna m glädje lägger.
    Religion är väl otroligt viktigt nu om någonsin. Och om Gud är död ??? Så vem i Historien och sammhällskunskaoen är inte Död
    Låt alla barn få alternativet Gud. Om de inte får undervisning i religion får de ju inte valmöjligheten !

Kommentarer avstängda