HA74 fick problem i Halmstad

Halmstadlaget Sannarps HC höll på att ta matchen till förlängning. Då slog HA74 till.

Bortamatchen mot Sannarps HC på torsdagskvällen blev svårare än när lagen möttes i Sävsjö ishall.
Efter en mållös 1a period kunde HA74 ta ledning genom Simon Lantz i början av 2a.
Sannarp kvitterade i mitten av perioden men HA74 kunde ta ledningen kort därefter i ett powerplay genom Martin Hultqvist.
3e perioden blev betydlig mer rafflande.
Erik Albinsson stänkte in 1-3 till HA74 sex minuter in i perioden.
Sannarps svarade med två raka mål och med bara sex minuter kvar var ställningen 3-3.
Då serverade HA74s skyttekung Anton Lantz först Daniel Andersson som kunde göra 3-4 och sedan Jonathan Thulin med drygt en minut kvar fram till 3-5.

HA 74 har nu lika många matcher spelade som övriga lag i toppen av serien och leder med 6 poäng före Trelleborg.
På lördag tar HA74 emot IF Lejonet i Sävsjö ishall.