HA74 fick svårt – vann efter målexplosion

[adrotate banner=”28″]
Två gånger lyckades Lions Strömstad ta sig tillbaka i hemmamatchen mot HA74 idag lördag. Då slog HA74 till med en målexplosion.

Det blev en lång dag för Sävsjöspelarna som åkte buss i 35 mil för att komma till matchen i Strömstad idag lördag.
HA74 inledde strålande och ledde med 0-2 redan efter 8 minuter. Men Lions gav sig inte och efter bland annat mål när HA74 spelade powerplay kunde Lions kvittera till 3-3 i början av andra perioden.
HA74 drog ifrån igen men i slutet av andra perioden reducerade Lions till 5-6 och HA74 fick en spelare utvisad.

I tredje perioden ordnade det dock upp sig med tre mål på tre minuter i mitten av perioden avgjorde HA74 matchen och gick fram till 5-10 som till slut blev 5-11 (2-3, 3-3, 0-5).

Trots vinsten är lagledningen missnöjd med insatsen, åtminstone i de två första perioderna.
”I två perioder var det raggarhockey. Försvarsspelet var odugligt”, menar lagledningen på HA74s hemsida.