Ishockey Sävsjö Sport

HA74 Live

Höglandsnytt och WEM Media sände HA74s hemmamatch i Sävsjö ishall mot Sölvesborg söndagen 10e mars. Detta var HA74 sista hemmamatch för säsongen och i kampen för en plats i divison 2 nästa säsong. Nu kan du se hela matchen i efterhand.

[adrotate banner=”56″]

Period 1.

Period 2.

Period 3.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

14 Comments

 1. Är en Trelleborg Vikings supporter som måste ge er beröm som livesände matchen mellan HA 74 och Trelleborg Vikings. Gillade även kommentatorerna som var sakliga och talade båda om bra och dåliga saker som gällde båda lagen så enögda var det inte.. Hoppas andra lag med kan försöka sig på det ni gjort. Stort tack för att man fick vara med på premiären av eran livesänding. Fortsätt på samma väg så kommer ni att glädja många med hockey som HA 74 spelar mycket bra. Klara favoriter till serieserien enligt mig. God fortsättning på det nya hockeyåret och god jakt på fler vinster i Alltrean.
  MVH Stefan från Trelleborg

  1. Skribent

   Vi har sändningsproblem orsakade av dålig internetåtkomst i Sävsjö ishall. I värsta fall laddas matchen upp så att den kan ses i efterhand.

 2. Enorm besvikelse att inte matchen kan visas, hoppas det löser sig till andra perioden!

 3. Ett råd till kommentatorn är att sluta prata som en speaker och prata mer ledigt.
  Kanonsändning annars

 4. Hej
  Vi är några trogna supportrar som sitter i Mjölby o kollar. Gott o höra rätt dialekt hemifrån!:D go ha!

 5. Tycker sändningen är bra men undrar varför Helsingborgs matchen alltid börjar rulla innan det blir direktsändning? Lite störande tycker jag. Bra alternativ att se det via webben då man inte alltid kan gå på matchen ”live”. Kör hårt och heja Ha74 :)

 6. Bra webbsändning, trevliga kommentatorer. sakliga och bra.Kul att en liten klubb i 3:an kan visa upp en så bra webbsändning. Eloge till WEM som står för sändningen och tekniken

Kommentarer avstängda