HA74s helt sanslösa seger

De gjorde det igen. HA74 slog till med ännu en enorm seger i andra omgången av hockeytvåan under onsdagskvällen.

Det blev till och med en ännu större seger än i premiärmatchen mot Osby IK, då gjorde HA74 elva mål. På onsdagskvällen i Sävsjö ishall blev det ännu mer mot Åstorps IK.

Målfesten inleddes redan i andra matchminuten och innan halva första perioden var spelad stod det redan 3-0. Åstorp tog timeout men det hjälpte bara i några minuter.

Några sekunder in i andra perioden gjorde HA74 mål i numerärt underläge. Senare i perioden slog laget till med tre mål på 50 sekunder och gick in i tredje perioden i ledning med 9-0.

Tredje perioden bjöd på ytterligare tre mål innan Åstorps IK fick ett tröstmål i slutminuterna.

12-1 till slut inför knappt 300 åskådare. Robin Carlsson gjorde tre mål och passade till ytterligare tre.

HA74 leder serien med två segrar och hela 23-4 i målskillnad på bara två omgångar.