Händelserik natt i Jönköpings län | Höglandsnytt
Nyheter

Händelserik natt i Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län hade en del att stå i under natten mot söndagen även om inga anmälda brott var allvarliga. Man upprättade 123 händelserapporter mellan lördagskvällen 22 och söndagsmorgonen 06. En person greps, 22 omhändertogs.

TRANÅS: Strax före klockan ett vaknade en familj av att inbrottslarmet i villan tjöt ngefär samtidigt som man hört glasklirr. Man sökte skydd i badrummet och larmade polisen. Patrullen möttes av en överförfriskad ung dam, som hade gått fel och ”råkat” panga en fönsterruta. Patrullen skjutsade hem henne till föräldrarna. Räkningen för fönsterrutan kommer sen.

VETLANDA: Minuten för klockan två i natt rök två kvinnor bokstavligen talat i luven på varandra. En polispatrull fanns alldeles intill och kunde ingripa innan alltför mycket blod hunnit flyta. Två anmälningar om misshandel upprättades.

VÄRNAMO: Ungefär samtidigt grep polisen en ung man, född 1984, misstänkt för misshandel på Storgatsbacken. Målsäganden måste föras till Värnamo sjukhus för omplåstring. Ytterligare en kille fick ”en törn” som vakthavande uttrycker det. Men han blev anhållen.

GNOSJÖ: Vid 03-tiden Ringde en man till polisen och anmälde att hans lägenhet blivit utsatt förskadegörelse. En fönsterruta har slagits sönder och han hade själv fått en smäll asv en planka. Tre ynglingar sprang från platsen men de sprang naturligtvis från platsen. De var dock igenkändanda,. Polispatrullen tog ID-uppgifter som ligger till grund för det fortsatta utredningsarbetet.

JÖNKÖPING: En utländsk man misshandlades vid halvfyratiden på morgon vid Juneporten av några killar, som därefter snodde med sig hans plånbok och försvann. Polispatruller sökte utan resultat i området efter gärningsmännen

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook