"Hänsynslöst" att spotta på polis | Höglandsnytt
Eksjö Nässjö Nyheter

”Hänsynslöst” att spotta på polis

En Nässjöbo i 25-årsåldern åtalas nu för brottet att ha på polishögkvaretet i Eksjö spottat en polisman i ansiktet. Nässjöbon riskerar böter och polismannen vill ha skadestånd på 10 000 kronor.

I mitten av januari ska Nässjömannen i arrestlokalen på polishuset i Eksjö spottat polismannen i ansiktet. Polismannen känner sig kränkt och åklagaren anser att Nässjöbons beteende varit ”hänsynslöst”. En annan polis ska vittna om händelsen i rätten.
[adrotate banner=”6″]
[adrotate banner=”7″]
[adrotate banner=”23″]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

One Comment

  1. Inget man ska acceptera att bli spottad på, väldigt obehagligt och kränkande..Men jag blir faktiskt lite irriterad att den här polisen skulle få skadestånd på 10 000 kr. När man jobbar med människor så kan man bli utsatt för många kränkningar och jag undrar om en undersköterska skulle få skadestånd om samma sak skulle hända henne…jag tror inte det. Eller tänk om man jobbar på en psykavd med väldigt aggresiva personer…Vad är det med Poliser som gör att dom skulle få särskild behandling…Jag vill bara påpeka att ingen ska bli kränkt på sin arbetsplats..men ibland råkar man ut för såna här människor när man jobbar inom vården och som polis måste det ju hända ofta att man träffar på dessa människor..

Kommentarer avstängda