Ekonomi Eksjö Höglandet Hultsfred

HELT MAKALÖST – Hjältevadshus värvar toppduo

Husbyggaren Hjältevadshus har genomfört förändringar i ledningen och tar nu in Stefan Lind som ny VD och Ola Adolfsson som ny produktionschef.

Stefan Lind går in i rollen som VD för Hjältevadshus. Stefan kommer närmast från ett interimuppdrag inom Herencokoncernen. Han har också varit VD på bland annat HTC Group i Söderköping och inom B&B Tools-koncernen.

– Stefan är en erfaren VD och en duktig ledare. Med sin gedigna bakgrund från industrin, med fokus på försäljning och marknad, och sin förmåga att växa affärer, ser jag att han är en mycket bra match med Hjältevadshus ambitioner framåt, säger Jonus Bartholdson, koncern-vd på Hjältevadshus ägare Pulsen.

Sedan några veckor är också Ola Adolfsson på plats som ny produktionschef på Hjältevadshus. Ola Adolfsson har över trettio års erfarenhet inom byggbranschen och har de senaste 12 åren arbetat som VD på modulhusbyggaren Flexator i Småland.

– Det är en väldigt meriterad duo som nu kommer på plats i ledningen för Hjältevadshus. Som ägare har vi ett långsiktigt engagemang i bolaget och med Stefan och Ola på plats ser jag att vi tar ett stort steg framåt, säger Jonus Bartholdson.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook