Helt otrolig match av Boro/VHC – vände underläge igen

Boro/VHC spelade bortamatch mot Töreboda HF i Töreshov idag söndag. Det började rysligt dåligt men en otrolig spelvändning i tredje perioden banade väg för ännu en seger.

[adrotate banner=”28″]
Töreboda förnedrade Boro/VHC i början av tredje perioden när man gjorde 3-0 i numerärt underläge efter att ha klarat av mer eller mindre 8 minuter i boxplay.
Då vaknade Boro/VHC till. Ted Svensson reducerade bara sekunder efter 3-0-målet och Niko Aitero gjorde två mål i perioden.
Men Boro/VHC låg fortfarande under när tredje perioden började och när hälften av perioden gått. Då på bara 6 minuter klev Jonathan Samuelsson, Pelle Condrup och Andreas Grändevall fram och gjorde var sitt mål.
Töreboda tog timeout och tog ut målvakten men inget hjälpte. Boro/VHC vann med 4-6 (och hjälpte därmed också Nässjö HC i kampen om 4e platsen).
Boro/VHC är nu bara 1 poäng efter HC Dalen i toppen av div 2 B.