Helt otroligt – monstervändningen i Sapa arena idag

Västerstrands AIK trodde att de går att vinna mot Skirö AIK men det gör det inte. Lagen möttes idag lördag när Skirö spelade seriens sista hemmamatch i södra allsvenskan.

Skirö är obesegrade den här säsongen och vann också idag men först efter en makalös vändning.
SAIK hamnade i ett stor underläge i första halvlek och låg under med 0-4 efter 42 minuter innan Gabriella Aronsson satte en reducering precis innan halvtidsvila.
Två reduceringar till kom i början av andra halvlek men sedan tog det stopp och istället verkade Västerstrand ha avgjort matchen med ytterligare två mål mindre än en minut med kvarten kvar av matchen.
Då fick Skiröspelarna nog och pang pang pang, på 2,5 minut hade man kvitterat med tre mål.
Därefter följde en Västerstrandsutvisning och Skirö avgjorde med två mål i slutminuterna. 8-6 (1-4) till slut.