HISTORISK MATCH av Vetlanda BK

Vetlanda BK blev under kvällen på fredagen historiskt när man gav Broberg deras första förlust i en seriematch i Helsingehus Arena.

Broberg har en ny bandyhall till den här säsongen och har ännu inte tappat en poäng i densamma.Tills ikväll. Vetlanda BK vann med 1-3.

VBK gick fram till 2-0 efter mål av Patrik Johansson och Tobias Nyberg. Hemmalaget reducerade till 1-2 innan Daniel Johansson kom runt på högerkanten och satte 3-1 bara minuterna senare.

Därefter hade VBK två man utvisade samtidigt i tio minuter och en tredje spelare i två minuter. Broberg pressade på men närmare än ett antal hörnor kom man inte.

Detta var VBK:s andra raka segermatch efter tre förluster innan. Nästa match spelar VBK i Vetlanda kommande onsdag då Hammarby gästar.