Hjältematch av HA74 mot serieledarna

Oj, oj, oj vilken match! Det satt hårt inne men HA74 lyckades vinna mot serieledarna Lunds Giants hemma i Sävsjö med 4-3 (0-1, 3-1, 1-1). Lund började föga överraskande bäst och gick fram till 0-2 i mitten av andra perioden efter svag inledning av HA74. Men sedan hände något på drygt sex minuter i andra perioden vände HA74 hela matchen och ledde inför tredje perioden med 3-2. En otrolig insats.

Och efter bara någon minut i tredje la Sävsjölaget in 4-2 bakom Lunds målvakt. Sedan blev det spännande. Lund pressade på och HA74 fick utvisningar. Med fyra minuter kvar fick Lund in 4-3 målet och pressen ökade ytterligare.
Det blev inte mindre spännande efter att HA74 fått en utvisning med bara en minut kvar, Lund tagit timeout och sedan tagit ut sin målvakt. Men skåningarna kom aldrig ikapp.
Vinsten förändrar dock inte läget i tabellen. HA74 ligger fortfarande sist i division tre.